Maanrakennusta ja talvikunnossapitoa Haminan seudulla

Kaikki maanrakennustyöt Haminassa ja ympäristökunnissa

Maanrakennus Mikko Oy toteuttaa sovitussa aikataulussa kaikki maanrakennusalan työt. Kun olet suunnittelemassa uudiskohteen rakennusta tai laajentamassa vanhaa, pyydä meidät avuksi. On asioita, jotka kannattaa tehdä huolellisesti, kuten talon tai piharakennuksen perustukset!

Hyvin tehtyjen perustusten päälle on turvallista jatkaa rakentamista. Me Maanrakennus Mikko Oy:ssä teemme usean vuoden kokemuksella rakennusten perustusten kaivuut ja kestävät pohjatyöt. Hoidamme pohjatöiden yhteydessä myös salaojitukset ja sadevesiviemäröinnit sekä jätevesijärjestelmien asennukset ja imeytyskentät ympäristösi ja rakennuksesi parhaaksi. Autamme pihamaan viimeistelyssä, kaikenlaisissa pihatöissä, maisemoinneissa ja viheraitojen istutuksissa. 

Teemme lisäksi kellareiden syventämis- ja purkutyöt, sekä kuljetamme perille maa- ja sepeliainekset. 

Teiden ja piha-alueiden talvikunnossapitoa

Maanrakennus Mikko Oy suorittaa talvisin niin pienten kuin suurempienkin piha- ja pysäköintialueiden talvikunnossapitoa. Suoritamme myös kaupungin ja yksityisteiden aurauksia. Eikö ole mukava lähteä talvisten lumituiskujen jälkeen matkaan, kun pihat on aurattu eikä sen vuoksi tarvitse itse huhkia?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ammattilaiselta!